Universitatea Craiova trece cu 4-0 de FC Argeş şi ajunge la a patra victorie consecutivă în play off

  • Universitatea Craiova a învins fără drept de apel, scor 0-4 (0-1), pe FC Argeş, în deplasare, într-un meci jucat luni, în cadrul etapei a 6-a din play-off-ul Ligii 1.
  • Oltenii sunt acum la un punct de FCSB, cel puţin pentru câteva ore, până la deznodământul partidei Farul Constanţa – FCSB.
212 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova trece cu 4-0 de FC Argeş şi ajunge la a patra victorie consecutivă în play off

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf veneau după înfrângerea din manşa tur a semifinalei Cupei României, când au fost învinşi cu 2-1, în deplasare, de Sepsi Sfântu Gheorghe şi îşi doreau un succes de moral.

Universitatea Craiova a obţinut al patra victorie consecutivă în play-off, după cele acontate cu FCSB (2-0), CFR Cluj (3-2) şi Farul Constanţa (3-0).

În meciul de luni seara, oltenii au făcut spectacol, demonstrând superioritatea lotului de jucători.

Oaspeţii au marcat prima dată în minutul 22, prin Creţu, care a pătruns excelent şi a înscris cu o execuţie la firul ierbii, pe colţul lung.

Gazdele au ratat apoi prin Cristi Dumitru, al cărui şut din întoarcere a trecut pe lângă poartă.

Markovic a irosit prima ocazie a reprizei secunde cu un şut pe lângă poartă, de la 30 de metri, găsind însă ţinta câteva minute mai târziu, pentru 0-2 (min. 55), valorificând pasa în faţa porţii, venită de la Ivan.

Creţu a făcut dubla, pentru 0-3, cu un şut sub bară, din marginea careului (min. 62), tot după pasa lui Ivan

După pasele decisive de la golurile doi şi trei, Andrei Ivan a închis tabela, cu o execuţie frumoasă de la 16 metri, lateral stânga, în vinclul porţii lui Croitoru (0-4, min. 70).

Universitatea Craiova face 42 de puncte şi se apropie la un singur punct de FCSB, care joacă tot luni seara, în deplasare la Farul Constanţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici