Unul dintre ucigaşii lui Marian Cozma, eliberat în secret. Şi-a cumpărat o maşină de lux imediat după ieşirea din închisoare/ Reacţia tatălui sportivului ucis

Al doilea dintre ucigaşii lui Marian Cozma ar fi fost eliberat cu nu mai puţin de patru ani mai devreme de termen pentru bună purtare! Sztojka Ivan, căci despre el este vorba, ar fi fost eliberat pe 19 iulie.

7110 afișări
Imaginea articolului Unul dintre ucigaşii lui Marian Cozma, eliberat în secret. Şi-a cumpărat o maşină de lux imediat după ieşirea din închisoare/ Reacţia tatălui sportivului ucis

Unul dintre ucigaşii lui Marian Cozma, eliberat în secret. "Păsărilă" şi-a cumpărat o maşină de lux imediat după ieşirea din închisoare

Eliberarea sa s-a produs în secret, iar conform presei din Ungaria, acesta a dat o petrecere şi şi-a cumpărat o maşină de lux imediat după ieşirea din închisoare.

Sztojka fusese condamnat pentru uciderea lui Marian Cozma. "Vă rog să nu menţionaţi numele meu, mă tem să nu am probleme. Sztojka a fost eliberat joia trecută, dar publicul larg nu a ştiut, totul a fost ţinut secret. Imediat după eliberare, familia a dat petrecere. Şi-a luat şi un BMW nou. S-a dus la Budapesta, la Siófok, se simte bine”, a spus martorul, citat de borsonline.hu.

S-a spus că Sándor Raffael, care a primit, finalmente, 18 ani de închisoare, i-a aplicat lovitura mortală lui Marian Cozma, însă Sztojka a avut un rol important în acel incident, fiind cel care ar fi declanşat scandalul. Sztokja a trecut pe la puşcăriile din Sopronkőhida, Baracska şi Szombathely. 'A muncit în inchisoare şi a studiat, obţinând o diplomă în psihologie. despre psihicul uman', susţin avocaţii maghiarului, scrie Libertatea.

"Am auzit că Ivan Sztojka se plimbă cu un BMW decapotabil prin Veszprem. Să nu facă vreun accident! Nu ştiu cum sunt legile din Ungaria, ce importanţă acordă ei criminalilor fiului meu, dar e posibil ca el să-şi fi cumpărat libertatea. Eu şi familia mea suntem distruşi pe viaţă. Nimeni şi nimic nu ni-l mai poate aduce înapoi pe Marian! Ne-a luat sufletul cel mai drag şi am momente când îmi vine să... Ce mi-au făcut ei, mie şi familiei mele, le doresc să păţească şi ei!", a spus Petre Cozma pentru ProSport.

Conform sursei citate, Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, în iunie 2011, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare. Au făcut apel, iar pedepsele cu închisoare pe viaţă au fost reduse la 18 ani, iar cea de 20 a fost redusă la opt. Curtea Supremă de Justiţie din Ungaria a majorat, în octombrie 2012, pedeapsa lui Ivan Sztojka, de la opt la 13 ani de închisoare. Ulterior, pedeapsa a fost redusă la 9 ani. Din care a făcut cinci!

Fostul handbalist Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercaţie cu o bandă de rromi.

ProSport a scris, în martie 2016, despre eliberarea unui alt condamnat pentru uciderea lui Marian Cozma! Pal Gabor, unul dintre curajoşii care l-au lovit pe la spate pe fostul campion cu Dinamo, a fost eliberat pe 4 martie 2016 nu pentru că ar fi fost curat ca un nufăr, ci pentru bună purtare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici