Urmaşul lui Mussolini, convocat în lotul echipei de fotbal Lazio Roma

  • Romano Floriani este fiul Alessandrei, strănepoata celui poreclit „Ducele”.
  • El se află în lotul romanilor pentru partida de azi de la Verona, cu Hellas (ora 16.00).
  • Născut în 2003, în martie, Romano Floriani evoluează pe postul de fundaş dreapta.
365 afișări
Imaginea articolului Urmaşul lui Mussolini, convocat în lotul echipei de fotbal Lazio Roma

Romano Floriani

Tânărul de 18 ani a semnat primul său contract profesional în echipa pentru care a jucat de când era copil.

Antrneorul Maurizio Sarri l-a chemat de la echipa Primavera pe Romano Floriani Mussolini. Tânărul este fiul Alessandrei Mussolini, strănepoata lui Benito Mussolini, şi va purta tricoul cu numărul 44.

„Mă bucur pentru el. În fotbal există competiţie, dar dacă cineva este bun se face cunoscut. Nu pot decât să-i urez succes, aşa cum aş face oricărui băiat chemat la o experienţă atât de importantă”, a subliniat Rachele Mussolini, sora Alessandrei şi mătuşa lui Romano Floriani Mussolini.

Lazio este un club acuzat de simpatii fasciste, care recent l-a suspendat pe cel care dresează şoimul-simbolul clubului, după ce spaniolul a făcut salutul fascist către una dintre peluze.

La Lazio evoluează românul Ştefan Radu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici