US Open 2021: Simona Halep s-a calificat în turul doi. Ana Bogdan, eliminare dramatică

  • A început US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, unde România a fost reprezentată la start, pe tabloul principal, de 5 jucătoare.
  • Intrată prima în concurs, încă din prima zi, Simona Halep a trecut în două seturi de italianca Giorgi.
  • În schimb, celelalte trei românce, Begu, Ruse şi Bogdan, au fost eliminate, iar marţi va intra pe teren Sorana Cîrstea.
1393 afișări
Imaginea articolului US Open 2021: Simona Halep s-a calificat în turul doi. Ana Bogdan, eliminare dramatică

US Open 2021: Simona Halep s-a calificat în turul doi. În prima zi mai joacă Begu, Ruse şi Bogdan

US Open - primul tur

Luni
Camila Giorgi (Italia, 29 de ani, 36 WTA) - Simona Halep (29 de ani, 13 WTA) 4-6, 6-7 (3)

Pentru Simona Halep, în turul doi urmează Kristina Kucova, 31 de ani, locul 111 WTA. Intrată pe tablou ca lucky loser (a pierdut în ultimul tur al calificărilor), sportiva din Slovacia a trecut pe tabloul principal de americanca Li Ann, 21 de ani, 69 WTA, scor 7-5, 6-1. Halep, favorită 12 la New York, şi Kucova sunt la primul duel direct.

Andrea Petkovic (Germania, 33 de ani, 68 WTA) - Irina Camelia Begu (31 de ani, 63 WTA) 6-2, 7-6 (3)

Irina-Camelia Begu nu s-a putut recupera în timp util pentru duelul cu Andrea Petkovici, după finala de la Cleveland, pierdută acum două zile în faţa estoniencei Anett Kontaveit. În partida de pe terenul 12 de la Flushing Meadows, sportiva originară din Bucureşti a evoluat cu un bandaj la coapsa piciorului drept.

Merketa Vondrousova (Cehia, 22 ani, 38 WTA) - Gabriela Elena Ruse (23 de ani, 108 WTA) 7-5, 6-0

Gabriela Ruse a ţinut ritmul doar în primul set, când a condus cu 5-2. La 5-3, a ratat două mingi de set. Ruse vine din calificări, unde a cedat un singur set în trei jocuri.

Rebeka Masarova (Spania, 22 de ani, 231 WTA) - Ana Bogdan (28 de ani, 102 WTA) 6-7 (9), 7-6 (2), 7-6 (9)

Meci teribil pe terenul 9, între sportiva din Spania şi fata din Sinaia, întins pe durata a 3 ore şi 40 de minute. Masarova a fructificat abia a 6-a minge de meci, după ce a reuşit să salveze două mingi de meci ale româncei, în tie-break-ul setului 3. În ultimul tur al calificărilor, Masarova a eliminat o altă româncă, Jaqueline Adina Cristian, 23 de ani, locul 142 WTA. 

Marţi
Sorana Cîrstea (31 de ani, 39 WTA) - Veronika Kudermetova (Rusia, 24 de ani, 31 WTA) 7-6 (5), 3-6, 6-0
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici