Usain Bolt, impresionat de viteza lui Ribery

Atletul jamaican Usain Bolt, triplu campion mondial şi olimpic, s-a declarat impresionat de viteza pe care o are cu mingea la picior fotbalistul francez Franck Ribery, într-o întâlnire pe care a avut-o cu cu jucătorii şi antrenorii echipei Bayern Munchen.

38 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt, impresionat de viteza lui Ribery

Usain Bolt, impresionat de viteza lui Ribery (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este impresionant ceea ce face atunci când porneşte cu mingea şi începe să dribleze", a spus Bolt.

Usain Bolt a precizat că este "nebun după fotbal" şi a amintit că a practicat mult acest sport în timpul şcolii. El a recunoscut însă că viteza sa nu îi permite să compenseze lacunele sale tehnice, mai ales în ceea ce priveşte controlul balonului, pentru a începe o nouă carieră.

"Însă vreau să lucrez la asta şi poate că sezonul viitor voi putea juca la Bayern Munchen", a glumit Bolt alături de tehnicianul Louis van Gaal.

Atletul şi-a exprimat şi admiraţia faţă de Bastian Schweinsteinger, jucătorul care l-a impresionat cel mai mult la Cupa Mondială din Africa de Sud şi care i-a oferit un tricou al naţionalei Germaniei.

Bolt s-a deplasat la Munchen pentru o întâlnire cu doctorul Hans Muller-Wohlfahrt, care este şi medicul echipei Bayern. El a decis, după ce a fost văzut de specialistul german, să nu mai concureze până la finalul sezonului, din cauza unor probleme la spate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici