Usain Bolt îşi păstrează titlul mondial la 200 m

Sprinterul jamaican Usain Bolt şi-a păstrat titlul mondial în proba de 200 de metri, câştigând, sâmbătă, finala din cadrul Campionatelor Mondiale de la Daegu, cu timpul de 19 secunde şi 40 de sutimi, al patrulea cel mai bun timp din istoria probei.

242 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt îşi păstrează titlul mondial la 200 m

Usain Bolt îşi păstrează titlul mondial la 200 m (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Usain Bolt, triplu campion mondial şi olimpic, i-a devansat, sâmbătă, pe americanul Walter Dix (19.70) şi pe francezul Christophe Lemaitre (19.80).

Bolt a ratat finala la 100 metri la Daegu, după ce a fost descalificat pentru start fals.

Tot sâmbătă, kenyanul Asbel Kiprop a câştigat medalia de aur la 1.500 metri, cu timpul de 3 minute, 35 de secunde şi 69 de sutimi, devansânud-i pe compatriotul său Silas Kiplagat (3:35.92) şi pe americanul Matthew Centrowitz (3:36.08).

Kiprop (22 ani), campion olimpic en-titre, a obţinut prima medalie de aur pentru Kenya pe această distanţă în cele 13 ediţii de CM la care această ţară a participat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici