Usain Bolt, la 23 de ani: Obiectivul meu este să fiu o legendă

Atletul Usain Bolt a declarat, într-un interviu acordat cotidianului AS, după ce a stabilit un nou record mondial în proba de 200 de metri, că înainte de această finală şi-a petrecut ziua în cameră, jucându-se pe consolă, şi că obiectivul său este să devină o legendă.

18 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt, la 23 de ani: Obiectivul meu este să fiu o legendă

Usain Bolt, la 23 de ani: Obiectivul meu este să fiu o legendă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atletul Usain Bolt

"Sunt surprins de acest record. Da, mă aşteptam să câştig, dar nu mă vedeam obţinând un astfel de timp. Mi-am petrecut toată ziua în cameră, jucându-mă pe consolă. Nu am pus niciun fel de presiune asupra mea. În cele din urmă, am făcut ceea ce pot. Obiectivul meu este să fiu o legendă", a spus Bolt, care a împlinit, vineri, 23 de ani.

Usain Bolt a precizat că vrea să stabilească la CM de la Berlin şi un record mondial în proba de ştafetă 4x100 metri, alături de colegii săi din Jamaica. "Secretul meu constă în faptul că ştiu să îmi păstrez calmul. De aceea îmi plac jocurile video, pentru că mă ajută să mă relaxez", a adăugat sportivul jamaican.

Bolt a câştigat, joi, medalia de aur în proba de 200 m la Campionatele Mondiale de la Berlin şi a stabilit un record mondial, cu timpul de 19 secunde şi 19 sutimi. Vechiul record, 19.30, îi aparţinea tot lui Bolt şi fusese stabilit la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Atletul Usain Bolt

Usain Bolt stabilise, duminică, un record mondial şi în proba de 100 m, cu timpul de nouă secunde şi 58 de sutimi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici