Usain Bolt nu este îngrijorat în privinţa sa, după cazurile de dopaj

Atletul Usain Bolt a declarat, joi, că nu este îngrijorat în privinţa sa, în contextul în care în ultima perioadă au fost depistaţi pozitiv sportivi importanţi, ca Tyson Gay şi Asafa Powell.

148 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt nu este îngrijorat în privinţa sa, după cazurile de dopaj

Usain Bolt nu este îngrijorat în privinţa sa, după cazurile de dopaj (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am un dar din naştere. Ştiu că sunt curat şi nu sunt îngrijorat. Sunt lucruri care se pot întâmpla (n.r. - depistarea pozitivă), nu îmi voi face griji pentru asta. Tot ce voi face este să mă concentrez asupra muncii mele. Am o echipă care este atentă la tot pentru mine şi am încredere în ei", a spus Bolt.

Sextuplul campion olimpic a precizat că ia vitamine, ca orice sportiv.

Referitor la cazurile Gay şi Powell, Usain Bolt a afirmat că "sunt multe lucruri care încă nu s-au spus". "Aştept să văd ce se va întâmpla", a menţionat el.

Bolt a spus că a discutat cu Powell. "Este penibil, dificil. În viaţă se întâmplă unele lucruri şi oamenii greşesc", a precizat jamaicanul.

În data de 14 iulie, la un interval de câteva ore, Gay şi Powell au anunţat că au fost depistaţi pozitiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici