Usain Bolt şi-a prelungit contractul cu Puma până în 2013

Atletul jamaican Usain Bolt, triplu campion mondial şi olimpic, şi-a prelungit până în 2013 contractul de sponsorizare cu firma germană producătoare de echipament sportiv Puma.

32 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt şi-a prelungit contractul cu Puma până în 2013

Usain Bolt şi-a prelungit contractul cu Puma până în 2013 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialii de la Puma nu au oferit detalii privind noul contract, însă au menţionat că "este vorba despre cea mai mare sumă de bani plătită unui atlet".

Potrivit Financial Times, Bolt a câştigat 1,5 milioane de dolari pe an de la Puma în contractul precedent, însă noul acord este mult mai bun din punct de vedere financiar, apropiat ca cifre de ceea ce primeşte fotbalistul Cristiano Ronaldo de la sponsorul său, Nike.

Usain Bolt a semnat contractul cu Puma în 2003, când sportivul nu avea decât 16 ani.

Bolt a decis, în această lună, să îşi încheie sezonul, după ce a fost învins la Stockholm de americanul Tyson Gay, înregistrând primul său eşec după doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici