UTA Arad - Rapid Bucureşti, remiză cu gol egalizator al giuleştenilor marcat în ultimul minut de joc

  • UTA Arad a ratat duminică obţinerea tuturor celor 3 puncte din meciul cu Rapid Bucureşti de pe teren propriu, după ce giuleştenii au reuşit să egaleze din penalty, în minutul 90+7, prin Dugandzic.
  • S-a încheiat 1-1 (1-0), egal care îi duce pe feroviari pe podiumul Superligii, după etapa a 21-a.
181 afișări
Imaginea articolului UTA Arad - Rapid Bucureşti, remiză cu gol egalizator al giuleştenilor marcat în ultimul minut de joc

Rapid a bifat prima ocazie a meciului, şutul lui Ioniţă de la marginea careului fiind parat de Iacob.

UTA a fost la un pas de a deschide scorul mai târziu, Hoxhallari nereuşind să fructifice o greşeală a portarului Moldovan.

Iacob a parat apoi din nou, în minutul 36, şutul lui Emmers, însă Otele nu a mai ratat, în minutul 40, trimiţând din prima în poartă mingea pasată de Ubbink.

Isac a fost la un pas de a dubla avantajul, pe finalul reprizei, însă Moldovan a fost pe fază şi a respins peste poartă.

Iacob a intervenit salvator în debutul reprizei secunde, la lovitura de cap a lui Săpunaru din minutul 51.

Marcel Bîrsan a dictat penalty pentru Rapid, când, în minutele de joc suplimentare, Maxim l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe Grigore. Dugandzic a fructificat ocazia şi l-a învins pe Iacob, închizând tabela de marcaj la 1-1 (min. 90+7) şi aducând giuleştenilor un punct ce îi plasează pe locul 3 în clasament, cu 38 de puncte.

UTA Arad rămâne pe locul 15, cu 19 puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici