UTA Arad riscă din nou să nu fie programată în campionat

Formaţia UTA Arad riscă din nou să nu fie programată în campionat, după ce FRF a solicitat clubului arădean să-i plătească fostului antrenor, Marin Barbu, o restanţă de aproximativ 5.000 de euro.

35 afișări
Imaginea articolului UTA Arad riscă din nou să nu fie programată în campionat

UTA Arad riscă din nou să nu fie programată în campionat

Termenul în care oficialii arădeni trebuiau să achite datoriile a expirat joi, la ora 13.00, însă cele două părţi s-au înţeles să amâne plata cu două săptămâni. Cu toate acestea, UTA riscă suspendarea din lipsă de comunicare.

"M-am înţeles azi cu domnul Bara, să primesc banii pe 1 noiembrie, ce mi-e mie acum să mai aştept două săptămâni, după ce am aşteptat jumătate de an. Din păcate, nu ştiu cum va fi, pentru că noi am vorbit dimineaţă şi am aşteptat să primesc numărul de fax de la Comisia de Litigii. Nu am primit nimic până acum şi la ora 15 plec acasă, plus că nici la federaţie nu mai e nimeni după ora aia. Mă tem că nu pot anunţa în timp util", a declarat fostul antrenor al formaţiei UTA Arad.

Marin Barbu a fost antrenorul echipei arădene în sezonul trecut, din luna octombrie a anului 2007, şi a fost demis în martie 2008.

UTA a fost la un pas de neprogramare în meciul de la Oradea cu FC Bihor, de săptămâna trecută, în etapa a IX-a a seriei a II-a din Liga II, din cauza unei datorii de 18.000 de euro la impresarul Ionel Codoban.

Formaţia arădeană va juca sâmbătă pe teren propriu împotriva echipei Unirea Alba Iulia, de la ora 20.00, în etapa a X-a din Liga a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici