Valentin Badea: Prima etapă din retur a demonstrat că nu mai există echipe mici în Liga I

Atacantul echipei Poli Iaşi, Valentin Badea, a declarat, luni, că prima etapă a returului a demonstrat că nu mai există echipe mici în Liga I.

16 afișări
Imaginea articolului Valentin Badea: Prima etapă din retur a demonstrat că nu mai există echipe mici în Liga I

Valentin Badea: Prima etapă din retur a demonstrat că nu mai există echipe mici în Liga I (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Cred că această primă etapă din retur a demonstrat că nu mai există echipe mici! Noi am bătut pe Rapid, Ceahlăul a învins în «Ghencea», Gloria Bistriţa a remizat cu Timişoara, la fel ca şi Gaz Metan cu Vaslui. În ceea ce ne priveşte, cred că am obţinut o victorie mare în faţa Rapidului, o echipă de top, care trage la titlu. Deşi a fost primul meu oficial în tricoul Politehnicii Iaşi, cred că m-am acomodat destul de bine şi am făcut un joc bun, alături de ceilalţi băieţi. Nu cred că poate pune cineva sub semnul întrebării victoria noastră", a spus Valentin Badea.

Jucătorul venit în această iarnă în dealul Copoului, liber de contract, a precizat că speră ca Poli Iaşi să plece neînvinsă de la Timişoara, în etapa a XIX-a a Ligii I.

"Urmează pentru noi un meci la fel de greu, la Timişoara, cu Poli, o altă candidată la titlu. Ştim că ei vin după un semieşec la Bistriţa, dar cred că putem pleca neînvinşi dacă vom evolua la fel ca în partida cu Rapid. Campionatul nostru este împărţit în două. Jumătate dintre echipe luptă pentru cupele europene, iar cealaltă jumătate pentru salvarea de la retrogradare. Având în vedere valoarea lotului nostru, nu ştiu dacă putem lupta pentru o cupă europeană, dar ne este la îndemână clasarea în primele 10 echipe la sfârşitul campionatului", a afirmat Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici