Valentin Cojocaru, Viitorul Constanța: Îmi doream să lucrez cu domnul Hagi

Viitorul şi-a prezentat ultima achiziţie, pe Valentin Cojocaru (22 de ani), legitimat ultima dată la Apollon Limassol, în Cipru. Cojocaru are misiunea de a-l înlocui pe campionul României, Victor Rîmniceanu, care şi-a reziliat contractul în urmă cu câteva zile.

4 afișări

Cojocaru spune că n-a stat prea mult pe gânduri în momentul în care a primit oferta de la Viitorul.

”Este o alegere foarte simplă, îmi place filosofia Viitorului, am vrut demult să lucrez cu domnul Hagi. Sper să ne atingem obiectivele. Am revenit, sper că este un pas înainte. Am învăţat mult din experienţele din străinătate şi cred că mă vor ajuta aceste experienţe”, a declarat Cojocaru pentru site-ul oficial al clubului.

Portarul a fost legitimat în ultimele 6 luni în Cipru, la Apollon Limassol.

5 trofee are în palmares Cojocaru cu FCSB

350.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Cojocaru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici