Valentina Elisei-Ardean, operată cu succes în Belgia

Handbalista Valetina Elisei-Ardean a fost operată, luni, la o clinică din Anvers (Belgia), soţul sportivei declarând pentru MEDIAFAX că intervenţia chirurgicală a durat destul de mult, dar a fost una de succes.

102 afișări
Imaginea articolului Valentina Elisei-Ardean, operată cu succes în Belgia

Valentina Elisei-Ardean, operată cu succes în Belgia (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu a fost uşor, operaţia a durat destul de mult, dar acum totul e bine, iar Alice doarme. Ne vom întoarce acasă sâmbătă şi sperăm cu toţii că recuperarea va decurge cu bine", a declarat soţul sportivei, care se află alături de ea în Belgia.

Valetina Elisei-Ardean a fost operată de renumitul chirurg ortoped Marc Martens, la ligamentul încrucişat anterior de la genunchiul stâng, şi va avea nevoie de o perioadă de recuperare de aproximativ 6 luni.

Valentina Elisei-Ardean s-a accidentat la genunchiul stâng în prima repriză a meciului cu Zvezda Zvenigorod, din grupa C a Ligii Campionilor, câştigat în 1 noiembrie de Oltchim, cu 31-27.
Extrema stângă va rata al doilea Campionat Mondial din cauza problemelor de sănătate, după ediţia din 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici