Valeriu Iftime: Până duminică seară avem antrenor!

Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat sâmbătă seară, după remiza de la Chiajna, scor 0-0, că până duminică seară gruparea botoşăneană va avea un nou antrenor, în locul lui Leo Grozavu.

131 afișări
Imaginea articolului Valeriu Iftime: Până duminică seară avem antrenor!

Valeriu Iftime: Până duminică seară avem antrenor! (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Suntem în căutarea unui antrenor. Până mâine seară (n.r. - duminică seară) avem antrenor! Nu putem lua chiar pe oricine şi nu cred că banii fac totul. Vreau să vină o persoană care chiar ţine la Botoşani. Sunt convins că voi găsi un antrenor care crede cu adevărat în Botoşani. Nu va fi un nume mare, pentru că nu suntem nici Steaua şi nici Dinamo. O să vină un antrenor care o să placă suporterilor", a spus Valeriu Iftime.

Patronul grupării botoşănene a mai precizat că duminică va încheia conturile cu Leo Grozavu: "Chiar nu am nimic cu Leo, dar numai putem continua. Eu îl preţuiesc, dar e clar că trebuie un antrenor nou. Mâine(n.r. - duminică), o să încheiem contractul. Echipa a juca destul de bine la Chiajna, dar trebuie mai mult pentru a câştiga. Cordoş a evoluat destul de bine, dacă revine şi Ngadeu, ne vom apăra şi mai bine bine. Rămâne de văzut cum dăm goluri", a adăugat Valeriu Iftime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici