Van Basten nu va mai fi selecţionerul Olandei după Euro-2008

Marco van Basten va părăsi postul de selecţioner al Olandei după Campionatul European din 2008, a anunţat, marţi, Henk Kesler, directorul general al Federaţiei Olandeze de Fotbal (KNVB).

1 afișare
Imaginea articolului Van Basten nu va mai fi selecţionerul Olandei după Euro-2008

Van Basten nu va mai fi selecţionerul Olandei după Euro-2008

De asemenea, conform lui Kesler, citat de agenţia ANP, şi secundul lui Van Basten, John van't Schip, va părăsi această funcţie.

Van Basten, al cărui contract expiră în iulie, s-a întâlnit cu oficialii de la KNVB, marţi seară, pentru a discuta despre un eventual viitor comun. Înainte de această reuniune, selecţionerul, extrem de criticat de public şi presă, a declarat că a luat deja o decizie.

"La finalul Euro, voi fi deja selecţioner de patru ani, cu multă plăcere. Şi după patru ani, a venit momentul unei noi orientări. John şi cu mine nu avem nicio idee despre viitor", a declarat Marco van Basten, în timp ce presa olandeză a anunţat de mai multe săptămâni că tehnicianul va prelua formaţia Ajax Amsterdam.

Federaţia Olandeză şi-a exprimat regretul pentru alegerea lui Van Basten. "Apreciem că ne-a anunţat din timp, acum vom putea să-i căutăm un înlocuitor. Suntem siguri că va da totul în următoarele luni", a declarat Henk Kesler.

Olanda joacă la Euro-2008 în grupa C, alături de România, Italia şi Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici