Vasile Miriuţă: Am făcut un joc aproape perfect

Antrenorul echipei ASA Târgu Mureş, Vasile Miriuţă, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Astra Giurgiu, scor 5-1, că jucătorii săi au făcut un joc aproape perfect.

3 afișări

"Sunt bucuros şi le mulţumesc jucătorilor. Am făcut un joc aproape perfect. Suntem pe un drum bun şi sper să o ţinem tot aşa. Înainte de meci mă gândeam că şi un rezultat de egalitate ar fi bun. Am fost anunţat de staful medical că N'Doye este accidentat şi nu poate face deplasarea la Giurgiu. Nu cred că va pleca de la noi, avem nevoie de el", a spus Miriuţă la DigiSport.

Echipa ASA Târgu Mureş a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-1 (3-1), formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a II-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de G. Mureşan '7, Jazvici '12, '40, Axente '77 şi Manolov '89, în timp ce pentru gazde a înscris Budescu, în minutul 24.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici