Vasile Miriuţă, CFR Cluj: Este foarte important că am câştigat şi că ne-am apropiat de play-off

Vasile Miriuţă, antrenorul celor de la CFR Cluj, s-a arătat mulţumit de prestaţia echipei sale în meciul câştigat cu 3-1 pe terenul formaţiei ASA Târgu Mureş, în etapa a 11-a din Liga 1.

1 afișare

"Nu pot să spun că a fost o revanşă, a fost un joc bun făcut de noi. Ne-am dorit să câştigăm, să venim mai aproape de play-off, mai ales că urmează două săptămâni de pauză. Echipa e consolidată şi sunt foarte mulţumit de jucători. Este foarte important că am câştigat astăzi, că ne-am apropiat de play-off, dar trebuie să rămânem modeşti şi să ne facem treaba cât mai bine. La 2-0, am avut mai multă linişte", a declarat Miriuţă, la DigiSport.

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani crede că pauza competiţională este una benefică pentru CFR Cluj. "E binevenită această pauză. Trebuie să îi punem la punct pe jucătorii nou-veniţi şi să îi menţinem în acest ritm pe ceilalţi", a completat Miriuţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici