Vasile Simionaş: Retrogradarea a fost cauzată de greşelile făcute între tur şi retur

Consilierul sportiv al clubului Politehnica Iaşi, Vasile Simionaş, a declarat duminică, în cadrul unei emisiuni de la un post local de televiziune, că retrogradarea grupării din Dealul Copoului este cauzată de greşelile făcute între tur şi retur.

68 afișări
Imaginea articolului Vasile Simionaş: Retrogradarea a fost cauzată de greşelile făcute între tur şi retur

Vasile Simionaş: Retrogradarea a fost cauzată de greşelile făcute între tur şi retur (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Eu cred că această retrogradare este cauzată de greşelile făcute între tur şi retur. S-a încercat atunci o întinerire a echipei şi s-a renunţat la nu mai puţin de 10 jucători. Un număr foarte mare de jucători cu experienţă, după părerea mea. În plus, Grigoraş, care nu cred că s-a adaptat la Iaşi, nu le-a permis acelor jucători să se antreneze nici măcar cu echipa a doua. O altă cauză a acestei retrogradări cred că este legată de pregătirea mentală a jucătorilor noştri, care au pierdut multe puncte pe finaluri de meci. Lui Dumitriu nu cred că i se poate reproşa ceva profesional, chiar dacă nu a reuşit să câştige niciun meci în ultimele şase etape", a spus Vasile Simionaş.

Oficialul ieşean a mai adăugat că în cel mai scurt timp trebuie pus la punct un plan pentru sezonul viitor:

"Noi nu trebuia să ajungem să sperăm într-o salvare de la retrogradare în ultima etapă. Mai mult, durerea noastră s-ar putea să fie cu atât mai mare dacă locul XV va rămâne în Liga I. Oricum, trebuie să făcută o reevaluare a contractelor jucătorilor. Trebuie de văzut ce jucători vor să plece şi la care se va renunţa. Pe urmă trebuie stabilit un obiectiv şi un buget pentru sezonul viitor şi cu ce echipă tehnică va fi abordat obiectivul stabilit. Eu rămân optimist şi cred că Iaşul are puterea să revină sezonul viitor în Liga I".

Formaţia Politehnica Iaşi a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu,cu scorul de 1-2 (1-0), în faţa echipei Unirea Urziceni, într-o partidă contând pentru etapa a XXXIV-a a Ligii I şi a retrogradat după şase sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici