Vasile Stângă: Avem parte de grupa morţii

Antrenorul naţionalei de handbal a României, Vasile Stângă, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că reprezentativa masculină are parte de "grupa morţii", în preliminariile Campionatului European din 2012, unde va evolua alături de Croaţia, Spania şi Lituania.

22 afișări
Imaginea articolului Vasile Stângă: Avem parte de grupa morţii

Vasile Stângă: Avem parte de grupa morţii (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Avem parte de grupa morţii, cum se spune. A mai picat şi Spania la noi în grupă, parcă nu era de ajuns Croaţia. Erau şi variante mai bune pentru noi din urna a doua valorică, Macedonia, Slovacia, dar n-a fost să fie. Acum, la nivelul acesta, toate echipele sunt puternice în primele două urne valorice. Consider că favorita la locul I în grupa noastră e Croaţia, dar va avea şi ea, şi Spania, meciuri grele cu noi. Bine ar fi să se bată cele două şi să câştige a treia, adică noi, la calificare", a declarat antrenorul naţionalei României, Vasile Stângă.

Naţionala de handbal masculin a României va evolua în grupa a 2-a de calificare la turneul final al Campionatului European din 2012, cu reprezentativele Lituaniei, Spaniei şi Croaţiei, conform tragerii la sorţi de luni, de la Belgrad.

La turneul final, la care vor participa 16 echipe, sunt calificate direct Franţa, deţinătoarea titlului continental, şi Serbia, în calitate de naţiune organizatoare. În afara celor două reprezentative, alte 37 de echipe naţionale, printre care şi România, vor lupta pentru celelalte 14 locuri rămase, în grupe de calificare, ale căror meciuri se vor juca între 27 octombrie 2010 şi 12 iunie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici