VCM Tomis Constanţa a câştigat Cupa României la masculin

Echipa de volei masculin VCM Tomis Constanţa a câştigat miercuri, pe teren propriu, Cupa României, după ce a învins în finală formaţia VCM Piatra Neamţ, cu scorul de 3-2 (26-28, 25-17, 21-25, 25-17, 15-10).

12 afișări

VCM Tomis Constanţa este campioana en-titre şi deţinătoarea Cupei României, dar şi ocupanta locului trei la Turneul Final Four al Challenge Cup.

Tot miercuri, la Constanţa, CSU Metal Galaţi a câştigat trofeul similar feminin, după ce a dispus în finala competiţiei de Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-18, 25-19).

Aceleaşi formaţii implicate în finalele Cupa României se vor duela la finalul săptămânii şi în primele partide ale semifinalelor Diviziei A, după următorul program:

Masculin

CVM Tomis Constanţa-Remat Zalău

Dinamo Bucureşti-VCM Piatra Neamţ.

Feminin

CSU Metal Galaţi - Ştiinţa Bacău

CSV Tomis Constanţa - Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici