Venus Williams nu va participa la turneul de la Auckland

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, absentă din competiţii din luna august, de la US Open, din cauza unei maladii autoimune, a anunţat, marţi, că nu va participa nici la turneul de la Auckland (2-8 ianuarie 2012), din cauza problemelor de sănătate.

80 afișări
Imaginea articolului Venus Williams nu va participa la turneul de la Auckland

Venus Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce a jucat câteva meciuri demonstrative, Venus Williams, în vârstă de 31 de ani, a apreciat că nu este pregătită pentru a reveni în competiţii cu ocazia turneului neo-zeelandez.

Fosta numărul unu mondial a fost diagnosticată în acest an cu sindromul Sjögren, care se manifestă, între altele, prin oboseală şi dureri articulare.

Venus Williams ocupă, în prezent, locul 102 în clasamentul WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici