Verstappen a încheiat un nou contract pe termen lung cu Red Bull

Campionul mondial de Formula 1, olandezul Max Verstappen, a ajuns la un acord cu Red Bull pentru un nou contract pe mai mulţi ani, iar anunţul privind semnarea contractului este aşteptat până la sfârşitul săptămânii, potrivit Sky Sports News.

224 afișări
Imaginea articolului Verstappen a încheiat un nou contract pe termen lung cu Red Bull

Noua înţelegere a lui Max Verstappen, care ar trebui să fie anunţată până la sfârşitul săptămânii, îl va duce pe Max Verstappen aproape de împlinirea vârstei de 30 de ani şi îi va aduce aproximativ 40 de milioane de lire sterline pe an, ceea ce îl va aduce la egalitate cu Lewis Hamilton de la Mercedes.

Verstappen a obţinut primul său titlu de campion mondial în 2021, după ce l-a devansat pe septuplul campion Lewis Hamilton, într-un final controversat, la Marele Premiu de la Abu Dhabi, la finalul sezonului, în decembrie.

Olandezul, al cărui contract actual cu Red Bull expiră în 2023, îşi va începe apărarea titlului pe 20 martie, odată cu debutul sezonului 2022, în Bahrain.

Noul contract al lui Verstappen va împiedica Mercedes să îl vizeze ca înlocuitor al lui Lewis Hamilton, în cazul în care britanicul se va retrage la finalul înţelegerii sale actuale, în 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici