Veste bună pentru fanii lui Chelsea. Vor putea cumpăra bilete în ciuda sancţiunilor impuse patronului Roman Abramovici

Guvernul modifică licenţa lui Chelsea pentru a permite fanilor să cumpere unele bilete, după interdicţia impusă patronului Roman Abramovici din cauza invaziei din Ucraina.

172 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru fanii lui Chelsea. Vor putea cumpăra bilete în ciuda sancţiunilor impuse patronului Roman Abramovici

Guvernul a modificat licenţa specială a clubului Chelsea pentru a permite suporterilor să aibă acces la bilete la meciurile din deplasare, la meciurile din cupe şi la meciurile feminine, a anunţat Departamentul pentru Internet, Cultură, Media şi Sport (DCMS).

Clubul a primit interdicţie de a vinde bilete după ce proprietarul Roman Abramovici a fost sancţionat pentru legăturile sale cu Vladimir Putin.

Chelsea nu va avea niciun venit din vânzarea biletelor, toate încasările urmând să ajungă la organizatorii competiţiei.

„De când Roman Abramovici a fost adăugat pe lista de sancţiuni a Marii Britanii pentru legăturile sale cu Vladimir Putin, am lucrat intens pentru a ne asigura că echipa poate continua să joace fotbal, garantând în acelaşi timp că regimul de sancţiuni continuă să fie aplicat", a declarat ministrul sporturilor, Nigel Huddleston.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici