Vestergaard nu exclude varianta să continue la Oltchim în sezonul viitor

Antrenorul principal al formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Jakob Vestergaard, nu exclude varianta de a rămâne la echipa vâlceană şi în sezonul viitor, dar recunoaşte că nu a discutat acest aspect cu conducerea clubului.

257 afișări
Imaginea articolului Vestergaard nu exclude varianta să continue la Oltchim în sezonul viitor

Jakob Vestergaard (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mereu sunt întrebat dacă plec de la Oltchim şi chiar nu înţeleg de ce. De ce să plec, de ce să nu rămân? Nu am discutat cu cei din conducere despre sezonul viitor, despre viitorul meu de la Vâlcea pentru simplul fapt că nu s-a terminat cel actual. Nu ar fi penibil să mă duc înainte de returul cu ETO Gyor să întreb ce fac eu după această partidă dificilă? Oricum, nu cred că o formaţie cum este Oltchim va dispărea. Titlul naţional este câştigat, participarea în Liga Campionilor este asigurată. Indiferent care vor fi jucătoarele ce vor pleca, vor rămâne destule handbaliste valoroase printre care şi Cristina Neagu. Dacă mă întrebaţi de problema bugetului, a banilor, nu am cum să vă răspund pentru că nu o cunosc. Sunt sigur că oamenii din conducere vor spune care este situaţia, după meciul de joi", a declarat Vestergaard.

În ceea ce priveşte returul cu Gyor, antrenorul danez ştie că echipa pe care o antrenează porneşte cu şansa a doua: "Gyor ne-a învins la Bucureşti, la două goluri avans şi normal că este favorită în acest moment. Rămânem cu şansa noastră de calificare, dar trebuie să nu mai facem aşa de multe greşeli. Şi eu ştiu, şi fetele ştiu că trebuie să facem o partidă formidabilă la Vezsprem. Am mai trecut prin ceva asemănător cu Viborg, atunci când am întors o înfrângere, tot la două goluri avans. Şi acolo erau handbaliste valoroase, şi la Vâlcea sunt, nu văd de ce nu se poate repeta istoria".

În manşa tur, la Bucureşti, campioana Ungariei s-a impus cu scorul de 24-22, partida retur urmând să decidă echipa calificată în finala Ligii Campionilor.

Manşa retur a meciului Gyor ETO - Oltchim Râmnicu Vâlcea este programată joi, de la ora 20.00, la Veszprem.

Obiectivul Oltchimului în actuala stagiune este câştigarea Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici