Viaţa vedetei de baschet Brittney Griner transpusă într-o nouă carte de benzi desenate

De la baschetul universitar la celula unei închisori ruseşti, viaţa vedetei de baschet Brittney Griner este povestită într-o nouă carte de benzi desenate de la TidalWave Comics. Griner face acum parte din seria Female Force a editurii, care celebrează femeile cu poveşti inspirate.

59 afișări
Imaginea articolului Viaţa vedetei de baschet Brittney Griner transpusă într-o nouă carte de benzi desenate

brittneyyevettegriner, Instagram

Griner a fost arestată pe 17 februarie, anul trecut, pe un aeroport din afara Moscovei, pentru că avea în bagaje cartuşe care conţineau ulei de haşiş. Ulterior, ea a fost condamnată pentru contrabandă cu droguri şi a fost transferată ulterior într-una dintre cele mai cunoscute colonii penale din Rusia, înainte de a fi eliberată în cadrul unui schimb de prizonieri, în decembrie.

Griner, de două ori medaliată cu aur la Jocurile Olimpice şi de opt ori All-Star în Women's National Basketball Association (WNBA), a declarat că intenţionează să se întoarcă la echipa sa din WNBA.

Scenaristul Michael Frizell a declarat că au început să lucreze la cartea de benzi desenate înainte de arestarea lui Griner şi că s-a concentrat pe "creşterea ei ca sportivă şi persoană", adăugând că "a găsit povestea lui Brittney fascinantă, în ciuda faptului că nu ştia prea multe despre WNBA".

Frizell speră ca cititorii să înţeleagă "persoana din spatele titlurilor".

Cartea de benzi desenate va fi lansată pe 18 ianuarie în format tipărit şi digital.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici