Victor Becali: Chivu va juca şi sub comanda lui Gasperini, mai are un an de contract

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, pentru site-ul fcinternews.it, că fundaşul Cristian Chivu mai are un an de contract cu Internazionale Milano şi va juca, aşa cum s-a întâmplat şi până acum, şi sub comanda antrenorului Gasperini, urmând ca problema prelungirii să fie analizată mai târziu.

55 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Chivu va juca şi sub comanda lui Gasperini, mai are un an de contract

Victor Becali: Chivu va juca şi sub comanda lui Gasperini, mai are un an de contract (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În ceea ce îl priveşte pe Chivu, el mai are un an de contract. Până acum a jucat cu toţi antrenorii, aşa va fi şi cu Gasperini. Referitor la contract (n.r. - scadent în iunie 2012), vom vedea mai târziu", a spus Becali, citat de site-ul fcinternews.it.

Victor Becali a făcut referire şi la situaţia atacantului Denis Alibec, despre care a spus că a fost rechemat la Inter, chiar dacă înţelegerea sa cu Primavera, formaţia a doua a clubului italian, a expirat. "Pentru moment, Alibec a fost convocat să revină la Pinzolo şi va merge. Care va fi viitorul său? Vom vedea", a mai spus impresarul român.

Sursa citată notează că este dificil de spus unde va juca Alibec în sezonul viitor: "Există cluburi interesate de un împrumut al acestuia sau de coproprietate, însă el, pentru început, va face parte din grupul ce va lucra la Pinzolo (n.r. - o staţiune montană unde se va antrena Inter) cu antrenorul Gian Piero Gasperini, chiar şi numai pentru ca tehnicianul să aibă câţiva jucători la dispoziţie, ţinând cont de absenţele din lot, din cauza Copei America".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici