Victor Becali: Dănciulescu pleacă după meciul cu Steaua

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul Ionel Dănciulescu se va transfera la gruparea din liga a doua spaniolă Hercules Alicante, după derbiul Steaua-Dinamo, din cadrul etapei a V-a a Ligii I.

107 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Dănciulescu pleacă după meciul cu Steaua

Victor Becali: Dănciulescu pleacă după meciul cu Steaua (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Multe amănunte nu vă pot da acum, pentru că urmează două meciuri foarte importante pentru jucător. Cel mai important este că sigur Dănciulescu va fi transferat la Alicante după meciul cu Steaua, de duminică", a declarat Becali.

Preşedintele Consiuliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, declarase, joi, agenţiei MEDIAFAX, că mai multe cluburi din străinătate, printre care şi gruparea din a doua ligă spaniolă, Hercules Alicante, sunt interesate de transferul lui Dănciulescu.

"Există interes din partea mai multor cluburi din străinătate pentru transferul lui Ionel Dănciulescu, printre care şi Alicante. Dar, deocamdată nu tratăm cu nimeni pentru că avem două meciuri foarte importante. Poate în perioada de întrerupere a campionatului, după ce vom cunoaşte şi poziţia lui Dănciulescu. E posibil să plece după meciul cu Steaua doar dacă ne vom înţelege cu unul ditnre cluburile interesate de el", a declarat Badea.

Ionel Dănciulescu, în vârstă de 32 de ani, a evoluat pentru Dinamo 10 sezoane, echipă cu care a câştigat de 3 ori titlul naţional şi 3 ediţii ale Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici