Victor Becali: Dinamo nu a ştiut să gestioneze situaţia

Impresarul FIFA Victor Becali consideră că Dinamo nu a gestionat bine situaţia creată prin plecarea celor cinci jucători din cantonamentul echipei, fiind de părere că nici atacantul Florin Bratu nu trebuia "trimis acasă", după ce Ousmane N'Doye fusese exclus diin lot.

11 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Dinamo nu a ştiut să gestioneze situaţia

Victor Becali: Dinamo nu a ştiut să gestioneze situaţia (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Eu sunt întotdeauna alăuri de jucătorii mei. Eu îi apreciez pe jucătorii care sunt solidari. Când ai asemenea problemă, cu 3 jucători plecaţi din cantonament, înseamnă că e greu de gestionat această problemă. Nu poţi soluţiona această problemă cu un conflict cu alt jucător. Eu nu am o relaţie proastă nici cu domnul Badea, nici cu Borcea, dar a fost o greşeală de tactică a lui Dinamo. Nu trebuia să-l trimită acasă şi pe Bratu. Nu au ştiut să gestioneze bine situaţia aceasta. Eu dacă eram conducător şi ajungeam să mă înjure un jucător, plecam, ce rost mai avea să stau?", a spus Becali, la GspTV.

Impresarul jucătorilor Andrei Mărgăritescu, Adrian Cristea, Ianis Zicu, Marius Alexe şi Florin Bratu, patru dintre cei cinci care au părăsit, joi, cantonamentul echipei, consideră că aceştia nu şi-au pus în pericol carierele, aşa cum spusese preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea. "De ce să-şi pună în pericol carierele? Eu văd altfel problema. Eu apreciez jucătorii cu personalitate. Alexe e ca şi copilul meu. Cum să-l folosesc eu pe Marius Alexe. E posibil să am o influenţă asupra lor, dar cum să-i folosesc eu pe ei? Dacă le spuneam eu lui Moţi şi Pulhac să plece, nu plecau? Eu nu pot să le spun însă aşa ceva. Băieţii ăştia nu au plecat din cauza lui N'Doye, a fost o altă problemă", a spus Becali, infirmând o eventuală implicare a sa în decizia fotbaliştilor de a părăsi cantonamentul.

Scandalul la Dinamo a început după meciul pierdut de Dinamo, la Cluj, cu CFR, scor 1-2, în manşa retur a semifinalelor Cupei României, înfrângere echivalentă cu eliminarea "alb-roşilor" din Cupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici