Victor Becali: Mutu nu va pleca de la Fiorentina în această iarnă

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, la postul italian Radio Blu, că atacantul Adrian Mutu nu va pleca în această iarnă de la echipa AC Fiorentina, informează site-ul firenzeviola.it.

10 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Mutu nu va pleca de la Fiorentina în această iarnă

Victor Becali: Mutu nu va pleca de la Fiorentina în această iarnă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu există nimic concret cu Al-Sadd şi cred că Mutu nu va pleca de la Fiorentina în această iarnă. Îşi doreşte să joace şi să revină la valoarea care l-a consacrat. În iunie vom vedea ce va fi, este dificil să vorbim acum despre ce se va întâmpla în vară", a spus Becali.

Conform presei internaţionale, Mutu este dorit în Anglia (Manchester City sau West Ham United), în Rusia (Zenit Sankt Petersburg), dar şi de tehnicianul Cosmin Olăroiu la echipa sa, Al-Saad, din Qatar.

Potrivit presei italiene, Mutu vrea să-şi prelungească acordul cu Fiorentina cel puţin până în 2013.

Mutu, în vârstă de 30 de ani, a revenit, sâmbătă, într-un meci amical al Fiorentinei cu formaţia de amatori Cerbaia şi a reuşit să marcheze un gol. El fusese indisponibil de la începutul lunii noiembrie, când a fost supus unei intervenţii chirurgicale într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici