Victor Becali: Nu există nicio ofertă de la AS Roma pentru Adrian Mutu

Inpresarul atacantului Adrian Mutu, Victor Becali, a declarat, pentru site-ul violanews.com, că nu există nicio ofertă de transfer pentru internaţionalul român al Fiorentinei din partea clubului AS Roma, iar mai multe legate de viitorul jucătorului se va şti după întâlnirea cu Pantaleo Corvino.

14 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Nu există nicio ofertă de la AS Roma pentru Adrian Mutu

Victor Becali: Nu există nicio ofertă de la AS Roma pentru Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu există nicio ofertă de la AS Roma, am citit şi eu această ştiri în unele ziare, dar la noi nu au ajuns astfel de propuneri. Legat de viitorul lui Adrian? Este un moment complicat, deoarece situaţia este complicată în general. Vom şti mai multe după întâlnirea cu Corvino (directorul sportiv al clubului AC Fiorentina)", a precizat impresarul român.

Cotidianul La Nazione a scris, la mijlocul lunii mai, că atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu este dorit de clubul AS Roma, care i-ar fi făcut o ofertă de 4 milioane de euro.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Atacantul român mai are contract cu Fiorentina până în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici