Victor Becali: Zenga a ajuns la un acord cu Dinamo

Impresarul Victor Becali a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că tehnicianul italian Walter Zenga a ajuns la un acord cu oficialii clubului Dinamo Bucureşti, urmând să preia funcţia de antrenor principal după demisia lui Mircea Rednic.

1 afișare
Imaginea articolului Victor Becali: Zenga a ajuns la un acord cu Dinamo

Victor Becali: Zenga a ajuns la un acord cu Dinamo

"Zenga a ajuns la un acord cu oficialii clubului Dinamo. Totul este pus la punct, mai rămâne ca Walter să vină în ţară şi să semneze contractul. Sunt prieten de foarte mult timp cu Zenga şi am intermediat venirea lui la Dinamo", a spus Becali.

Victor Becali a refuzat să se pronunţe asupra duratei contractului, precizând că totul s-ar putea finaliza în cursul zilei de astăzi când urmează să ajungă în România şi Zenga, aflat în acest moment în Italia.

Clubul Dinamo Bucureşti a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că Mircea Rednic şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al echipei campioane. Motivele demisiei lui Rednic au fost, conform site-ului oficial, ratarea primului obiectiv - calificarea în grupele Ligii Campionilor şi ultimele rezultate din campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici