Victor Hănescu a acces pe tabloul principal la Indian Wells

Tenismanul Victor Hănescu, locul 146 ATP, a acces, miercuri, pe tabloul principal la turneul de 1.000 de puncte de la Indian Wells şi îl va întâlni în primul tur pe sportivul rus Mihail Iujnîi, numărul 64 mondial, informează atpworldtour.com.

191 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu a acces pe tabloul principal la Indian Wells

Victor Hănescu a acces pe tabloul principal la Indian Wells (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hănescu, al 20-lea favorit al calificărilor, l-a învins, cu scorul de 3-6, 6-4, 7-6 (5), în două ore şi şapte minute, pe georgianul Nikoloz Basilaşvili, locul 183 ATP.

Victor Hănescu a fost recompensat pentru accederea pe tabloul principal cu 16 puncte ATP, iar premiul pentru participarea în primul tur este de 10.485 de dolari şi 10 puncte.

Tenismanul român l-a mai avut până acum ca adversar pe Mihail Iujnîi de nouă ori. Iujnîi s-a impus în cinci confruntări, iar Hănescu în patru. Cei doi s-au întâlnit ultima dată în semifinale la Gstaad, în 2013, când meciul a fost câştigat de jucătorul rus, cu scorul de 6-3, 6-3.

Victor Hănescu este singurul român prezent în competiţia americană, la masculin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici