Victor Piţurcă s-a prezentat la DNA

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a prezentat, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), fiind citat pentru audieri în dosarul "valiza" în care este acuzat de favorizarea infractorului.

16 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă s-a prezentat la DNA

Victor Piţurcă s-a prezentat la DNA (Imagine: Mediafax Foto)

La intrarea în sediul DNA, antrenorul echipei naţionale nu a vrut să facă nicio declaraţie.

La ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie, după aproximativ 30 de minute, selecţionerul, a declarat că "a fost o chestie de prezenţă".

Întrebat pentru ce a fost chemat marţi de procurorii anticorupţie, Victor Piţurcă a refuzat să facă orice comentariu.

În urmă cu o zi s-a prezentat la DNA şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, care a semnat un proces-verbal prin care arată că îşi va folosi dreptul de a nu da declaraţii pe parcursul urmăririi penale.

De asemenea, în urmă cu o săptămână, procurorii anticorupţie i-au prezentat acuzaţiile selecţionerului Victor Piţurcă, de favorizare a infractorului, respectiv a lui Gigi Becali. Victor Piţurcă a fost adus la DNA după ce a fost ridicat de procurori de pe Aeroportul Otopeni, în baza unui mandat de aducere.

În dosarul "valiza" procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală, în data de 7 mai, faţă de George Becali, finanţator al clubului de fotbal "Steaua Bucureşti", acuzat de două infracţiuni de dare de mită, Teia Sponte, acuzat de complicitate la dare de mită, Anton Doboş, preşedintele clubului de fotbal "Universitatea Cluj", acuzat de luare de mită şi Traian Bendorfean, cunoştinţă a lui Doboş, acuzat de complicitate la luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici