Victor Piţurcă: Sunt complet nevinovat. Nu am nimic în comun cu această afacere

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al echipei de fotbal a României, susţine că nu are nicio legătură cu cei implicaţi în afacerea cu măşti pentru MApN. Sunt complet nevinovat, nu am nimic în comun cu această afacere, doar l-am împrumutat pe fiul meu cu bani, a declarat, miercuri, Piţurcă.

674 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă: Sunt complet nevinovat. Nu am nimic în comun cu această afacere

Victor Piţurcă: Sunt complet nevinovat. Nu am nimic în comun cu această afacere

Victor Piţurcă a spus că toate acuzaţiile care i se aduc sunt bazaconii. El a explicat că nu a avut legătură cu afacerea cu măşti şi că doar l-a împrumutat cu bani pe fiul său. De asemenea, el spune că produsele nu au fost importate de firma fiului său.

„Terminaţi cu aceste bazaconii... A investit bani, nu ştiu ce produse, banii care i-au intrat lui Alex Piţurcă în firmă erau 90% banii mei... L-am împrumutat pe fiul meu să cumpere aceste produse. Punct şi nimic mai mult, Produsele au fost vândute MApN. Măşti şi alte produse, nu ştiu exact... Firma cu care s-a asociat fiul meu s-a ocupat de aducerea acestor măşti, nu doar măşti, din China”, a spus Piţurcă.

Piţurcă mai spune că el şi fiul său nu au nicio legătură cu Romarm şi cu conducerea societăţii. De asemenea, Victor Piţurcă susţine că l-a văzut o singură dată pe directorul Gabriel Ţuţu.

„Nici gând... nişte oameni i-au propus o afacere, ăsta a fost singurul lucru.... Singura dată când l-am văzut... Am făcut cunoştinţă, am stat jumătate de oră şi am plecat... l-am văzut pe omul ăsta o singură dată, nu cunosc pe nimeni din această afacere”, a declarat Piţurcă.

Victor Piţurcă mai susţine că singura probă a anchetatorilor este vizita lui în biroul directorului Romarm.

„Nicio probă, singura probă este că am fost la acest domn în birou... nu ştiu cum au aflat”, a explicat Piţurcă.

Fostul selecţionar a devăluit că nu a semnat nicio declaraţie în timpul anchetei.

„Nu am dat nicio declaraţie, nu am semnat niciun act (n.r. al procurorilor)... sunt complet nevinovat... Eu nu am avut nimic în comun cu această afacere”, a precizat Piţurcă.

Vuctor Piţurcă a fost reţinut luni pentru 24 de ore în dosarul privind achiziţionarea de măşti pentru Ministerul Apărării Naţionale. Ulterior, el a fost eliberat şi a fost plasat sub control judiciar. În cauză sunt anchetate şi alte persoane, inclusiv Alexandru Piţurcă, fiul fostului selecţioner.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici