Victoraş Iacob a revenit în Liga I şi va juca la Universitatea Cluj

Atacantul Victoraş Iacob a semnat, vineri, un contract cu gruparea Universitatea Cluj şi s-a alăturat deja lotului antrenat de Ionel Ganea.

244 afișări
Imaginea articolului Victoraş Iacob a revenit în Liga I şi va juca la Universitatea Cluj

Victoraş Iacob (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Jucătorul în vârstă de 32 de ani, care a evoluat ultima dată la Iraklis Salonic (Grecia), a sosit la Cluj liber de contract.

Fostul atacant al echipelor Rapid Bucureşti, Oţelul Galaţi şi Steaua Bucureşti a efectuat deja vizita medicală şi s-a alăturat lotului "şepcilor-roşii". "Am venit la Universitatea Cluj, îmi era dor de o revenire în Liga I", a declarat Iacob, după discuţiile cu acţionarul Ioan Mărginean, potrivit portalului redactiadestiri.ro.

Victoraş Iacob ar putea debuta în tricoul formaţiei ardelene în partida amicală programată sâmbătă, cu FC Baia Mare, la Baza "Dan Anca" (ora 11.30).

Luni, echipa va pleaca la Bucureşti, iar marţi într-un cantonament în Antalya. "U" se va întoarce la Cluj în 24 februarie, când va intra în cantonament pentru meciul cu Steaua, din etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici