Victorie la scor pentru CSM Bucureşti, în Liga Campionilor la handbal

CSM Bucureşti a învins în deplasare echipa muntenegreană Buducnost BEMAX Podgorica, cu scorul de 28-20 (15-9), sâmbătă seara, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

531 afișări
Imaginea articolului Victorie la scor pentru CSM Bucureşti, în Liga Campionilor la handbal

Victorie la scor pentru CSM Bucureşti, în Liga Campionilor la handbal

Campioana României, echipa Primăriei Capitalei, a controlat jocul de la un capăt la altul şi victoria nu a fost pusă niciun moment sub semnul întrebării.

CSM a intrat la pauză cu un avans de şase goluri, 15-9, dar Buducnost a reuşit să se apropie în repriza secundă la doar două goluri, 18-16 (min. 43), dar au urmat şase goluri consecutive ale ''tigroaicelor''. CSM Bucureşti a câştigat cu 28-20.

Pentru CSM au marcat Cristina Neagu 7 goluri, Yvette Broch 5, Elizabeth Omoregie 3, Emilie Hegh Arntzen 3, Carmen Martin Berenguer 2, Malin Larsen Aune 2, Alexandra Dindiligan 2, Samara Da Silva Vieira 1, Siraba Dembele Pavlovic 1, Angela Ştefania Stoica 1, Ema Ramusovic 1.

Jelena Grubisic a apărat 8 şuturi, iar Marie Davidsen 2.

Golurile formaţiei gazdă au fost reuşite de Ivona Pavicevic 7, Ilda Kepic 4, Nina Bulatovic 4, Matea Pletikosic 3, Nikolina Vukcevic 1, Jelena Vukcevic 1.

Meciul a fost arbitrat de nord-macedonenii Dimitar Mitrevski şi Blagojce Todorovski, iar delegat EHF a fost bulgăroaica Rosiţa Dimkova.

Tot sâmbătă, Rostov pe Don a întrecut-o pe BV Borussia 09 Dortmund cu 31-25, în deplasare. Meciul Brest Bretagne Handball - FTC-Rail Cargo Hungaria a fost amânat, iar partida Team Esbjerg - Podravka Vegeta Koprivnica va avea loc pe 29 ianuarie.

Clasament
1. Team Esbjerg 15 puncte (9 jocuri)
2. Rostov-Don 14 p (10 j)
3. FTC-Rail Cargo Hungaria 14 p (9 j)
4. CSM Bucureşti 10 p (9 j)
5. BV Borussia 09 Dortmund 9 p (10 j)
6. Brest Bretagne Handball 8 p (8 j)
7. Buducnost BEMAX 2 p (10 j)
8. Podravka Vegeta 2 p (9 j)

CSM Bucureşti va juca două meciuri săptămâna viitoare, pe 19 ianuarie în deplasare cu Brest Bretagne Handball, iar pe 22 ianuarie acasă cu BV Borussia 09 Dortmund.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici