VICTORIE rapidă la Roland Garros! Simona Halep s-a CALIFICAT în optimi/ Prima reacţie a româncei: Meciul a fost greu, chiar dacă scorul nu o arată

Simona Halep (nr. 3 WTA) este coşmarul jucătoarei din Ucraina Lesia Tsurenko (nr. 27 WTA). Cele două s-au întâlnit pentru a opta oară în carieră, în turul al treilea de la turneul de Grand Slam Roland Garros, iar fostul lider mondial s-a impus din nou.

3939 afișări
Imaginea articolului VICTORIE rapidă la Roland Garros! Simona Halep s-a CALIFICAT în optimi/ Prima reacţie a româncei: Meciul a fost greu, chiar dacă scorul nu o arată

VICTORIE rapidă la Roland Garros! Simona Halep s-a CALIFICAT în optimi, după ce s-a impus în faţa Lesiei Tsurenko

Sportiva din Constanţa s-a calificat în optimile competiţiei după ce a trecut de Lesia Tsurenko în două seturi, 6-2, 6-1, după doar 53 de minute de joc.

Au mai jucat de două ori în 2019, la Dubai şi Doha, iar Halep s-a impus cu 6-3, 7-5, respectiv 6-2, 6-3. În 2018 la Cincinnati scorul a fost 6-4, 6-1, iar în 2014 la Wimbledon: 6-3, 4-6, 6-4. La 'S-Hertogenbosch Simona a câştigat cu 6-3, 6-1, în 2012 la turneul de la Linz Tsurenko s-a retras când Halep conducea în primul set cu 3-0. Primul meci jucat a fost la Opole, scor 6-4, 7-5.

Simona Halep, după calificarea în optimi: Meciul a fost greu, chiar dacă scorul nu o arată

Halep s-a calificat en-fanfare în optimi la Roland Garros 2019, după 6-2, 6-1 cu Lesia Tsurenko, la capătul unui meci care a durat numai 55 de minute. La final, Halep a spus că meciul nu a fost atât de uşor pe cât o arată scorul.

Text articol [details]:
Primele cuvinte ale Simonei, chiar pe gazon, după meciul cu Tsurenko: "Nu am simţit că am jucat cu o adversară accidentată. Meciul a fost greu, chiar dacă scorul nu o arată", a spus Halep, la finalul partidei cu Lesia Tsurenko. În setul secund, Tsurenko a cerut un time-out medical, după ce a resimţit dureri în zona inghinală.

Halep nu i-a dat nicio şansă Lesiei Tsurenko, pe care o învinge pentru a opta oară, din tot atâtea confruntări. Halep s-a impus cu 6-2, 6-1, în mai puţin de o oră. În optimi, numărul trei mondial se va duela cu învingătoarea dintre Monica Puig şi Iga Swiatek. Partida începe la 14:30. Irina Begu intră în scenă la ora 18:00. Dacă îşi vor câştiga meciurile, Halep şi Begu se vor duela în sferturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici