Victorii pentru Suedia şi Rusia, în ultimele partide amicale dinainte de Euro 2020

  • Naţionalele calificate la turneul final continental dispută ultimele teste.
  • Suedia se descurcă şi fără Ibrahimovici, lăsat acasă din motive medicale.
  • Euro 2020 se joacă în perioada 11 iunie-11 iulie 2021.
163 afișări
Imaginea articolului Victorii pentru Suedia şi Rusia, în ultimele partide amicale dinainte de Euro 2020

Campionatul European de fotbal începe în mai puţin de o săptămână (startul se dă pe 10 iunie, pe stadionul ”Olimpic” din Roma, cu meciul Italia-Turcia), iar 3 dintre cele 24 de naţionale participante la competiţie au disputat sâmbătă seară ultimele meciurile de verificare.

Rusia, Ţara Galilor şi Suedia au ieşit la joc, meciurile fiind menite să le testeze forţa şi forma, cu câteva zile înainte de startul întrecerii. Fiecare dintre aceste reprezentative au înfruntat naţionale care vor vedea turneul final la televizor, aşa cum se întâmplă şi cu România, care duminică seară va înfrunta Anglia, una dintre favoritele la câştigarea titlului.

Meciuri amicale disputate sâmbătă seară

Rusia - Bulgaria 1-0

Ţara Galilor - Albania 0-0

Suedia - Armenia 3-1

Rusia face parte din Grupa B, alături de Belgia, Danemarca şi Finlanda.

Ţara Galilor a fost repartizată în Grupa A, lângă Italia, Elveţia şi Turcia. 

Fără Zlatan Ibrahimovic, acceptatat înainte de startul competiţiei, Suedia încearcă să coată capul din Grupa E, Polonia, Slovacia şi Spania. Naţionala Armeniei face parte din grupa României de calificare la Cupa Mondială din Qatar.

Competiţia se va termina pe 10 iulie, finala fiind programată pe stadion ul Wembledy din Londra.

Este al doilea turneu final consecutiv cu 24 de echipe care iau startul. Primul turneu final s-a ţinut în Franţa, în 2016, şi a fost adjudecat de Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Partidele de la actuala ediţie vor avea loc pe mai multe arene, printre care şi ”Arena Naţională” din Bucureşti, pentru a sărbători 60 de ani de la primul turneu final (prima ediţie de Euro a avut loc în 1960).

Euro 2020 a fost amânat cu un an din pricina pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici