VIDEO Andy Murray a rămas fără verighetă, după ce a legat-o de şireturile pantofilor de sport

  • Jucătorul britanic Andy Murray are obiceiul de a-şi lega verigheta de şireturile pantofilor de sport.
  • Încălţările i-au fost furate, împreună cu verigheta, după ce acesta le-a lăsat la uscat, sub maşina sa, în faţa hotelului în care locuieşte la Indian Wells.
380 afișări
Imaginea articolului VIDEO Andy Murray a rămas fără verighetă, după ce a legat-o de şireturile pantofilor de sport

Sursă: Hepta

Faptul că şi-a aerisit pantofii de tenis transpiraţi, sub maşină, în faţa camerei sale de hotel din California, i-a adus lui Andy Murray probleme în căminul conjugal, deoarece pantofii i-au fost furaţi, împreună cu verigheta sa, legată de unul dintre şireturi.

Murray, care s-a căsătorit cu Kim Sears în 2015, are obiceiul de a juca de atunci cu verigheta legată de unul dintre şireturi, lucru pe care l-a făcut şi la una din sesiunile de antrenament, înaintea meciului de debut, în turneul de la Indian Wells, împotriva francezului Adrian Mannarino.

Păţania l-a determinat pe scoţian să lanseze, joi, un apel video, în încercarea de a recupera inelul.

„Aseară, după cina de la Indian Wells, m-am urcat în maşină pentru a mă întoarce la hotel şi nu mirosea prea bine. Îmi lăsasem pantofii de tenis acolo... au fost cam 38-39 de grade, aşa că pantofii erau umezi, transpiraţi şi mirositori", a spus Murray în videoclip.

„Am decis, când m-am întors la hotel, că pantofii au nevoie de aer, că trebuie să îi usuc puţin ... Nu am balcon în cameră şi nu am vrut să îi las în cameră să miroasă urât.

Aşa că m-am gândit să las pantofii sub maşină ... peste noapte. Dimineaţa, când m-am întors la maşină, pantofii dispăruseră. A trebuit să mă duc la un magazin local să îmi cumpăr alţi pantofi, e drept, diferiţi de cei pe care îi port în mod normal, ceea ce nu este sfârşitul lumii, dar nu este ideal.” şi-a continuat relatarea britanicul.

„Mă pregăteam pentru antrenament când fizioterapeutul meu m-a întrebat "unde este verigheta ta?". Iar eu am zis „oh, nu” .... Aşa că da, şi inelul meu a fost furat. Inutil să spun că sunt în mare încurcătură acasă, aşa că vreau să încerc să îl găsesc", a încheiat britanicul, în tentativa de a-şi recupera verigheta cu ajutorul fanilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici