VIDEO Cum a fost surprinsă în tribune mama Serenei Williams, la sfârşitul meciului cu Simona Halep

Prezentă la meciul fiicei sale, mama Serenei Williams a fost filmată în tribune de camerele televiziunii australiene care a transmis meciul cu Halep. Reacţia acesteia sau mai degrabă lipsa ei a surprins la finalul meciului.

3446 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum a fost surprinsă în tribune mama Serenei Williams, la sfârşitul meciului cu Simona Halep

VIDEO Cum a fost surprinsă în tribune mamei Serenei Williams, la sfârşitul meciului cu Simona Halep

Serena Williams a reuşit să o învingă greu pe Simona Halep în optimile turneului de la Australian Open, după un meci dificil, în care balanţa a înclinat când în favoarea uneia când a celeilalte.

Dacă după ultima minge a meciului, toţi cei din loja Serenei, au sărit în sus de bucurie, singura persoană care nu a schiţat niciun gest a fost Oracene, mama Serenei, care a rămas încremenită pe scaun. 

Nimeni nu are o explicaţie pentru lipsa de reacţie, de ce era supărată sau plictisită cea mai apropiată persoană de sportiva americană şi de ce nu şi-a arătat susţinerea pentru fiica sa.

Oracene obişnuieşte să îşi însoţească fiicele, pe Venus şi Serena, la cele mai importante turnee ale anului.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici