VIDEO Hunter Armstrong a stabilit un nou record mondial la 50 metri spate în calificările din SUA

Hunter Armstrong a stabilit un record mondial în proba masculină de 50 de metri spate la sesiunile naţionale de calificări la înot ale SUA, obţinând astfel un loc la campionatele mondiale din Ungaria, în iunie.

144 afișări
Imaginea articolului VIDEO Hunter Armstrong a stabilit un nou record mondial la 50 metri spate în calificările din SUA

Captură video YouTube

Armstrong a înregistrat un timp de 23,71, depăşind cu 0,09 secunde recordul anterior al rusului Kliment Kolesnikov, de 23,80, înregistrat joi.

„Nu am cuvinte, sincer. Este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna şi sunt doar ... Sunt în culmea fericirii în acest moment", a declarat americanul, citat de Reuters.

„Sunt atât de binecuvântat să concurez la această întâlnire cu cei mai buni atleţi din lume şi nu cred că aş fi reuşit să fac asta fără să concurez cu ei".

Caeleb Dressel, de şapte ori campion olimpic, a câştigat proba masculină de 100 de metri fluture.

Campionatele Mondiale se vor desfăşura între 18 iunie şi 3 iulie la Budapesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici