VIDEO | Mike Tyson îşi îmblânzeşte adversarii în ring, dar şi sub apă: Iată cum „Iron” Mike a trimis la somn un rechin

  • Tyson i-a indus rechinului o stare numită „imobilitate tonică”
  • Cercetătorii folosesc această tehnică pentru a-i „adormi” pe rechini şi a-i studia în siguranţă
  • Mike Tyson trebuia să boxeze iniţial pe 12 septembrie cu Roy Jones Jr.
387 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Mike Tyson îşi îmblânzeşte adversarii în ring, dar şi sub apă: Iată cum „Iron” Mike a trimis la somn un rechin

Sursa FOTO: captură ecran YouTube

A pus la pământ atâţia adversari în ring, dar a fost cel mai îngrozit sub apă. La 54 de ani, Mike Tyson a trăit cea mai tare senzaţie în timp ce a adormit un rechin.

Ca să sărbătorească „Săptămâna Rechinilor” la maximum, „Iron” Mike s-a scufundat împreună cu doi experţi în arhipelagul Bahamasului. Când a pus mâna pe nasul rechinului, Tyson a simţit că a fost mai aproape de moarte ca niciodată în 20 de ani de box.

Dacă eşti nerăbdător să-l revezi pe legendarul boxer în ring, mai trebuie să aştepţi puţin. Lupta lui cu Roy Jones Junior se va amâna până pe 28 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici