VIDEO: Transferurile invizibile ale lui Hagi. Afaceri ciudate făcute de Viitorul cu cluburile controlate de controversatul Pini Zahavi - ProSport

Investigaţia jurnalistică realizată de reporterii ProSport a scos la suprafaţă 3 transferuri ciudate făcute de Academia Hagi în ultimele 20 de luni. Anunţat de presa internaţională la Chelsea, fundaşul Cristian Manea a semnat de fapt cu o companie offshore din Cipru, Apollon Football (Public) Ltd, informează ProSport.

4102 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Transferurile invizibile ale lui Hagi. Afaceri ciudate făcute de Viitorul cu cluburile controlate de controversatul Pini Zahavi - ProSport

VIDEO: Transferurile invizibile ale lui Hagi. Afaceri ciudate făcute de Viitorul cu cluburile controlate de controversatul Pini Zahavi - ProSport (Imagine: Alex Moise / Mediafax Foto)

În spatele clubului cipriot Apollon Limassol se află superimpresarul israelian Pinhas „Pini” Zahavi,  care fentează astfel regulamentele FIFA privind deţinerea drepturilor economice de transfer de către o terţă parte. Alţi doi fotbalişti trecuţi pe la Viitorul, sârbul Radonjic şi camerunezul Olinga, fac parte din acelaşi circuit ascuns. Episodul de astăzi oferă noi detalii incredibile din lumea agenţilor de jucători deghizaţi în reprezentanţi ai unor fonduri de investiţii înregistrate în paradisuri fiscale.

"Ţi s-a propus vreodată de către un fond de investiţii să primeşti sprijin financiar pentru Academie în schimbul unor procente din jucătorii tăi?". Moderatorul Digi Sport Special, Vali Moraru, a citit în laptop întrebarea destinată lui Gică Hagi şi, colegial şi profesionist, i-a adresat-o invitatului.

A fost o soluţie de criză aleasă de reporterii ProSport, pentru care le cerem scuze celor prezenţi în studio, dar, în ultimele trei zile, Hagi a refuzat categoric să răspundă la întrebările legate de vânzarea pe ascuns a lui Manea în Cipru. La auzul întrebării, patronul Academiei s-a blocat.

A cerut să-i fie repetată, apoi a tăcut ca un copil complice la o  năzbâtie.

VEZI VIDEO CU REACŢIA LUI HAGI AICI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici