Care este echipa ideală a anului 2015 în viziunea lui Hagi

UEFA a prezentat, joi, echipa ideală a anului 2015 aleasă de fostul internaţional Gheorghe Hagi, din care fac parte cinci jucători de la FC Barcelona, doi de la Real Madrid, doi de la Bayern Munchen, unul de la Paris Saint-Germain şi unul de la Juventus Torino.

399 afișări
Imaginea articolului Care este echipa ideală a anului 2015 în viziunea lui Hagi

Care este echipa ideală a anului 2015 în viziunea lui Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Echipa anului 2015 în opinia lui Hagi este următoarea: portar - Manuel Neuer (Bayern Munchen), fundaşi - Dani Alves (FC Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), David Alaba (Bayern Munchen), mijlocaşi - Andres Iniesta (FC Barcelona), Ivan Rakitici (FC Barcelona), Paul Pogba (Juventus Torino) - Lionel Messi (FC Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Neymar (FC Barcelona).

Gheorghe Hagi a făcut o mică descriere a fiecărui jucător, Messi, Ronaldo şi Neymar fiind apreciaţi cel mai mult de tehnician: "Messi este profesorul, maestrul. Nu mai trebuie să spun altceva. Cristiano Ronaldo este un jucător letal - un marcator înnăscut. Ştie cum să scape de adversarul său şi are o tehnică fantastică de a lovi mingea. Neymar are o tehnică genială, chiar şi atunci când este în viteză controlează mingea atât de bine, deseori - este magie pură".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici