VIDEO | Un celebru fotbalist s-a accidentat grav la genunchi sărind de bucurie după ce a dat un gol: "Diagnosticul este un mare şoc pentru noi, o lovitură dură"

Nicolai Muller (29 de ani), fotbalistul echipei germane Hamburg, şi-a fracturat ligamentul încrucişat anterior în timp ce sărbătorea marcarea unui gol şi va fi indisponibil timp de şapte luni, au anunţat şefii clubului pe pagina de Twitter.

1343 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Un celebru fotbalist s-a accidentat grav la genunchi sărind de bucurie după ce a dat un gol: "Diagnosticul este un mare şoc pentru noi, o lovitură dură"

VIDEO | Un celebru fotbalist s-a accidentat grav la genunchi sărind de bucurie după ce a dat un gol: "Diagnosticul este un mare şoc pentru noi, o lovitură dură"

Mijlocaşul german a înscris, în minutul 8, singurul gol al meciului Hamburg - Augsburg (1-0), din etapa a doua a Bundesligii. După gol, Muller s-a dus către colţul terenului, sărind de bucurie, dar s-a împiedicat de fanion după o piruetă în aer, lovindu-se la genunchi în cădere. După ce colegii l-au luat în braţe au aflat că s-a lovit, iar clubul a emis un comunicat în care a anunţat perioada de indisponibilitate a mijlocaşului.

"Ce şoc! Nicolai Muller a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept şi va lipsi nu mai puţin de şapte luni de pe teren", este anunţul făcut de către conducătorii celor de la Hamburg, pe Twitter. "Diagnosticul este un mare şoc pentru noi, o lovitură dură în acest debut de sezon şi, desigur, o veste extrem de amară pentru Nicolai", a declarat directorul sportiv al lui HSV, Jens Todt.

Două meciuri şi un gol a bifat Muller în acest sezon, până la accidentare. Stagiunea trecută, atacantul german a marcat de cinci ori şi a oferit şapte pase decisive în 27 de partide jucate în toate competiţiile la Hamburg. În prezent, Nicolai Muller este cotat la 4,5 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici