Minut de reculegere la meciurile din Germania pentru victimele atentatului de la Barcelona

Liga germană de fotbal (DFL) a anunţat, vineri, că la meciurile din acest sfârşit de săptămână din Bundesliga şi Bundesliga 2 se va ţine un minut de reculegere în memoria victimelor atentatului de la Barcelona.

117 afișări
Imaginea articolului Minut de reculegere la meciurile din Germania pentru victimele atentatului de la Barcelona

Minut de reculegere la meciurile din Germania pentru victimele atentatului de la Barcelona

Oficialii DFL vor şă exprime astfel "solidaritatea faţă de spanioli şi, în special, faţă de cei 15 fotbalişti iberici care evoluează în primele două ligi din Germania". De asemenea, un minut de reculegere va fi ţinut şi de către echipele primele două ligi ale Franţei.

Joi, o dubă a intrat în mulţime pe principala arteră pietonală din Barcelona, "La Rambla". În timpul incidentelor au murit cel puţin 14 persoane şi au fost răniţi zeci de oameni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici