MESAJE de solidaritate de la mari sportivi pentru victimele atacului terorist din Spania. Nadal: "Sfâşiat de cele întâmplate în Barcelona!"/ Ce transmite Ronaldo

Mai mulţi sportivi din întreaga lume au transmis, joi, prin intermediul reţelelor de socializare, mesaje de solidaritate pentru victimele atentatului de la Barcelona, în cadrul căruia cel puţin 13 persoane au decedat.

2053 afișări
Imaginea articolului MESAJE de solidaritate de la mari sportivi pentru victimele atacului terorist din Spania. Nadal: "Sfâşiat de cele întâmplate în Barcelona!"/ Ce transmite Ronaldo

Mesaje de solidaritate de la mai mulţi sportivi pentru victimele atentatului de la Barcelona (Imagine: news.sky.com)

O dubă a intrat în mulţime pe Bulevardul "La Rambla" din Barcelona. Poliţia spaniolă confirmă că este vorba de un atac terorist. Potrivit presei spaniole, cel puţin 13 persoane au murit şi alte 20 au fost rănite. Maşina a fost abandonată după cursa de peste jumătate de kilometru în care a secerat oamenii care i-au ieşit în cale. Poliţia nu exclude că atacul este unul de tip terorist. MAE anunţă că deocamdată nu sunt indicii că printre răniţi ar fi şi cetăţeni români.

Mai multe personalităţi din lumea sportului au postat mesaje de solidaritate pe reţelele de socializare.

Garry Lineker: "Sunt foarte trist să aud despre atentatul din Barcelona. Nu înţeleg ce scop are o asemenea barbaritate!"

Sergi Roberto: "Câtă tristeţe, furie, neputinţă..."

Marco Asensio: "Tot suportul meu pentru victimele atentatului din Barcelona"

Sergio Ramos: "NU Terorismului! Nu trebuie să fim conduşi de frică!"

Pau Gasol: "Sunt oripilat de atentatul din Barcelona. Tot suportul meu pentru cei afecaţi şi familiile acestora."

Rafael Nadal: "Sfâşiat de cele întâmplate în Barcelona!"

Iker Casillas: "Câtă tristeţe! Barcelona, fii puternică!"

Cristiano Ronaldo: "Sunt consternat de veştile care vin de la Barcelona. Suport complet pentru familiile şi prietenii victimelor."

Mesaje de solidaritate au mai transmis şi cluburile din Premier League, Ligue 1 sau Primera Division. Real Madrid a emis un comunicat de presă prin care îşi exprimă tristeţea cu privire la atentatul din Barcelona.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici