VIDEO: Un fan al echipei Newcastle a celebrat un gol printr-un mod mai puţin obişnuit. Ce a arătat camerelor de filmat

Un suporter al echipei Newcastle a celebrat golul calificării echipei sale în optimile de finală ale Cupei Angliei arătându-şi organele genitale. Gestul său a fost surprins în direct de camerele postului BBC One, relatează DailyMail.

306 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Un fan al echipei Newcastle a celebrat un gol printr-un mod mai puţin obişnuit. Ce a arătat camerelor de filmat

Sursa FOTO: Twitter

Newcastle a învins-o pe Oxford United, în deplasare, marţi seara, în rejucarea meciului din şaisprezecimile de finală ale Cupei Angliei. După 2-2 în timpul regulamentar, partida a întrat în prelungiri. Francezul Allan Saint-Maximin a înscris golul decisiv în minutul 116, iar un suporter aflat în galeria oaspeţilor a coborât câteva trepte şi a venit aproape de zona unde fotbaliştii preferaţi sărbătoreau reuşita. El şi-a desfăcut pantalonii, arătându-şi penisul.

Postul BBC One, care a televizat partida, a transmis în direct reacţia fanului. Ulterior, cadrul a fost rapid schimbat.

Gestul suporterului respectiv a provocat numeroase reacţii pe reţelele de socializare: "Putem spune că acel fan s-a bucurat cu adevărat de acel gol", a scris un utilizator.

În optimile de finală ale Cupei Angliei, Newcastle va juca pe terenul formaţiei West Bromwich Albion, din liga a doua.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici