VIDEO Vlad Chiricheş îţi prezintă cum arată o zi din viaţa sa din timpul carantinei

  • Chiricheş este de 22 de zile în autoizolare în locuinţa sa din Modena
  • Căpitanul echipei naţionale îţi arată cum se pregăteşte fizic în timpul carantinei, ce mânâncă şi cum face faţă plictiselii
  • Modena este una dintre localităţile cele mai afectate de coronavirus.
171 afișări

Chiricheş se află de 22 de zile în autoizolare în locuinţa sa din Modena, una dintre cele mai afectate localităţi de pandemia de coronavirus.

Vlad spune că îi este greu să reziste în carantină fără persoanele apropiate.

”Nu îmi e deloc uşor, sunt blocat aici, ieri s-au împlinit fix 3 săptămâni, sunt 22 de zile consecutive în casă… Iar soţia şi cei doi copii sunt în România, la fel părinţii mei…”.

Chiricheş  a arătat şi ce mănancă în timpul carantinei. Dacă la începutul zilei căpitanul a avut un mic dejun simplu, la prânz, acesta a impresionat gătind o ciorbă de fasole cu afumătură.

”Am pus tot, cum am învăţat! Rădăcinoase, morcov, sare şi… acum încerc! Hai că se apropie de gustul de-acasă! E ciorbă de fasole cu afumătură, cu ingrediente din Italia dar cu suflet românesc totdeauna! Aş promite că le pregătesc şi colegilor de la naţională, la Mogoşoaia, cu ocazia primei reuniri, dar ştiu că nu e tocmai ce trebuie pentru meniul nostru în competiţie”, spune Vlad Chiricheş.

Deşi este izolat, Vlad nu uită de antrenamentul fizic. Căpitanul naţionalei profită de terasa casei sale şi execută cu stricteţe, de două ori pe zi, mai multe seturi de exerciţii: ”Am mai multe seturi de exerciţii pe care le alternez. Le recomand tuturor celor care practică fotbalul, atât sportivi profesionişti, cât şi copiilor care încep acum acest drum în fotbal. E o perioadă cu provocări pentru sportivi, trebuie să compensăm lipsa efortului din antrenamente şi din competiţie. În plus, exerciţiile fizice îţi dau nu doar un tonus fizic bun, ci şi o stare pozitivă”.

Pentru a face faţă plictiselii, Chiricheş se relaxează în curtea sa, citind. Din lectura sa, fac parte cărţile motivaţionale.

În ultima parte a zilei, Vlad petrece timp la telefon alături de familia sa: ”Cel mai mult, în perioada asta a zilei, stau pe telefon cu familia… Îmi e atât de dor de ei… Şi de voi, suporterii noştri! Îmi e dor să joc pentru ROMÂNIA”.

Căpitanul a încheiat cu un mesaj adresat suporterilor români: ”Vă îmbrăţişez, protejaţi-vă pe voi şi pe cei dragi, staţi cât mai mult în case! Va fi bine, până la urmă! Hai, România”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici